Schrijf je nu in voor de reünie!

Inschrijven voor de reünie van de Rotterdamse Montessoribasisschool

Zaterdag 18 juni is het dan zover; de reünie van de Rotterdamse Montessoribasisschool! Oud leerlingen kunnen zich inschrijven voor deze dag, die in twee delen wordt gesplitst i.v.m. de logistiek op school. Wij adviseren iedereen om in te schrijven voor het deel waar uw eindjaar binnen valt (zie inschrijving hieronder). De kans dat u mensen van uw eigen jaar tegenkomt is dan het grootst.

De kosten zijn 15 euro per persoon. Hiervoor ontvangt u een geheel verzorgde reünie, inclusief eten en drinken. U kunt dit bedrag voldoen op NL42 INGB 0007 254 379 t.n.v. Vereniging de Rotterdamse Montessorischool onder duidelijke vermelding van: Reünie – voornaam – achternaam. De definitieve inschrijving voor de reünie is afgerond als de betaling is voldaan.

Sluitingsdatum inschrijving: 5 juni 2016

Motion Wit Nike Air Max Jl1FTKc3
[ninja_forms_display_form id=”5″]

Eeuwfeest

26/02/16     Het programma

22/02/16     Vans Schoenen Schoenen Kopen Rotterdam Vans Kopen Kopen Vans Rotterdam Schoenen Schoenen Vans Rotterdam zVGqSUMpEven voorstellen…..

Wij zijn de eeuwfeestcommissie, bestaande uit de schoolleiding en een aantal ouders. De komende periode krijgen wij gelukkig hulp van nog een heleboel enthousiaste ouders, want we gaan heel veel leuke activiteiten organiseren. Voor vragen kunnen jullie ons altijd aanspreken of mail naar [email protected].

24/11/15     Eeuwfeest in 2016

In 2016 bestaat onze school 100 jaar! Dat gaan we natuurlijk vieren met een aantal leuke en bijzondere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een kinderdag, een schooldiner, een bijzondere editie van de vierdaagse en een traditionele reünie. Maar er is nog veel meer leuks om je op te verheugen! 23 maart is de officiële oprichtingsdatum en dan gaan we het eeuwfeest officieel met z’n allen openen.

In aanloop naar de verschillende activiteiten zullen er op deze website steeds meer gedetailleerde gegevens verschijnen. Ook zal er via andere kanalen informatie worden verspreid over alle belangrijke momenten die je niet wil missen. Een verzoek aan ouders en kinderen om bij te dragen aan de verschillende programmaonderdelen is er daar eentje van.

Hoera!

Het winnende logo

De Rotterdamse Montessorischool Motion Wit Nike Air Max Jl1FTKc3Geplaatst op door
We zijn enorm trots dat er zoveel inzendingen waren voor de logo ontwerpwedstrijd: 66 stuks in totaal, van kleuters tot en met 8e groepers. Met 4 stemrondes en een paar puntjes op de i door een professionele vormgever, zijn Olivia & Juul de winnaars!
We gaan het winnende logo voor allerlei zaken gebruiken, zoals een t-shirt, vlaggen en een lustrumboek.
Club Vans Outfit Outfit Yacht Vans Vans Yacht Yacht Club dCeoxB

Feest

100 jaar kind op de Montessorischool

Motion Wit Nike Air Max Jl1FTKc3

In 2016 bestaat onze school 100 jaar! Dat gaan we natuurlijk vieren, met een aantal leuke en bijzondere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een kinderdag, een schooldiner, een bijzondere editie van de vierdaagse en een traditionele reunie. Maar er is nog veel meer leuks om je op te verheugen! 23 maart is de officiele oprichtingsdatum en dan gaan we het eeuwfeest officieel met z’n allen openen.

In aanloop naar de verschillende activiteiten zullen er op deze website steeds meer gedetailleerde gegevens verschijnen. Ook zal er via andere kanalen informatie worden verspreid over alle belangrijke momenten die je niet wil missen. Een verzoek aan ouders en kinderen om bij de dragen aan de verschillende programmaonderdelen is er daar eentje van.

Hoera!

Motion Wit Nike Air Max Jl1FTKc3