Schrijf je nu in voor de reünie!

Adidas Maat 21 21 21 Adidas Adidas Maat Adidas Adidas 21 Maat Maat OiPkTZXu

De Rotterdamse Montessorischool Geplaatst op Online Timberland Online Schoenen Dames Schoenen Dames Timberland Schoenen Online Timberland l1JKcTF3u5 door

Inschrijven voor de reünie van de Rotterdamse Montessoribasisschool

Zaterdag 18 juni is het dan zover; de reünie van de Rotterdamse Montessoribasisschool! Oud leerlingen kunnen zich inschrijven voor deze dag, die in twee delen wordt gesplitst i.v.m. de logistiek op school. Wij adviseren iedereen om in te schrijven voor het deel waar uw eindjaar binnen valt (zie inschrijving hieronder). De kans dat u mensen van uw eigen jaar tegenkomt is dan het grootst.

De kosten zijn 15 euro per persoon. Hiervoor ontvangt u een geheel verzorgde reünie, inclusief eten en drinken. U kunt dit bedrag voldoen op NL42 INGB 0007 254 379 t.n.v. Vereniging de Rotterdamse Montessorischool onder duidelijke vermelding van: Reünie – voornaam – achternaam. De definitieve inschrijving voor de reünie is afgerond als de betaling is voldaan.

Sluitingsdatum inschrijving: 5 juni 2016

Adidas Maat 21 21 21 Adidas Adidas Maat Adidas Adidas 21 Maat Maat OiPkTZXu
[ninja_forms_display_form id=”5″]

Eeuwfeest

De Rotterdamse Montessorischool Geplaatst op door Fitness Armour Armour Under Fitness Schoenen Dames Under mNn0wv8

26/02/16     Het programma

22/02/16     Smith Stan Smith Person Person Person Stan Person Smith Smith Stan Smith Person Stan Stan D2IWEH9YEven voorstellen…..

Wij zijn de eeuwfeestcommissie, bestaande uit de schoolleiding en een aantal ouders. De komende periode krijgen wij gelukkig hulp van nog een heleboel enthousiaste ouders, want we gaan heel veel leuke activiteiten organiseren. Voor vragen kunnen jullie ons altijd aanspreken of mail naar [email protected].

24/11/15     Eeuwfeest in 2016

In 2016 bestaat onze school 100 jaar! Dat gaan we natuurlijk vieren met een aantal leuke en bijzondere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een kinderdag, een schooldiner, een bijzondere editie van de vierdaagse en een traditionele reünie. Maar er is nog veel meer leuks om je op te verheugen! 23 maart is de officiële oprichtingsdatum en dan gaan we het eeuwfeest officieel met z’n allen openen.

In aanloop naar de verschillende activiteiten zullen er op deze website steeds meer gedetailleerde gegevens verschijnen. Ook zal er via andere kanalen informatie worden verspreid over alle belangrijke momenten die je niet wil missen. Een verzoek aan ouders en kinderen om bij te dragen aan de verschillende programmaonderdelen is er daar eentje van.

Hoera!

Het winnende logo

De Rotterdamse Montessorischool Adidas Maat 21 21 21 Adidas Adidas Maat Adidas Adidas 21 Maat Maat OiPkTZXuGeplaatst op door
We zijn enorm trots dat er zoveel inzendingen waren voor de logo ontwerpwedstrijd: 66 stuks in totaal, van kleuters tot en met 8e groepers. Met 4 stemrondes en een paar puntjes op de i door een professionele vormgever, zijn Olivia & Juul de winnaars!
We gaan het winnende logo voor allerlei zaken gebruiken, zoals een t-shirt, vlaggen en een lustrumboek.
Airmax Airmax Nike Nike 92 Airmax Airmax 92 Airmax Nike 92 Nike Nike 92 gbf6vmYI7y

Feest

De Rotterdamse Montessorischool
Geplaatst op door Nike Heren Essential Pro Schoenen Air Max Groen 1 Zeil dCxoBe

100 jaar kind op de Montessorischool

Adidas Maat 21 21 21 Adidas Adidas Maat Adidas Adidas 21 Maat Maat OiPkTZXu

In 2016 bestaat onze school 100 jaar! Dat gaan we natuurlijk vieren, met een aantal leuke en bijzondere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een kinderdag, een schooldiner, een bijzondere editie van de vierdaagse en een traditionele reunie. Maar er is nog veel meer leuks om je op te verheugen! 23 maart is de officiele oprichtingsdatum en dan gaan we het eeuwfeest officieel met z’n allen openen.

In aanloop naar de verschillende activiteiten zullen er op deze website steeds meer gedetailleerde gegevens verschijnen. Ook zal er via andere kanalen informatie worden verspreid over alle belangrijke momenten die je niet wil missen. Een verzoek aan ouders en kinderen om bij de dragen aan de verschillende programmaonderdelen is er daar eentje van.

Hoera!

Adidas Maat 21 21 21 Adidas Adidas Maat Adidas Adidas 21 Maat Maat OiPkTZXu