IMG 20170408 152218 (1)

FlexStagiair aanwezig bij de ZZP Parade Den Haag

De 2e editie van de ZZP Parade vond dit voorjaar, op 8 april, plaats in het Haags Ondernemershuis. De ZZP Parade is de business-to-business beurs voor het Haagse MKB. Tijdens deze tweede editie stond ‘zaken doen’ centraal.

FlexStagiair was deze dag aanwezig als standhouder. Wij hebben FlexStagiair mogen presteren aan de hand van een zogenaamde quickstand en een roll-up banner. Hiervandaan hebben we bezoekers ontvangen en te woord gestaan.

Welkomstwoord ZZP Parade

Ongeveer een half uur na aanvang werd de ZZP Parade officieel geopend door een openingsgesprek door de voorzitter van het Haags Ondernemershuis. Deze gaf het belang aan van een goede ondersteuning en samenwerking van ZZP’ers en hun aandeel in regio Den Haag.

Het aantal ZZP’ers in regio Den Haag blijft verder groeien en hun aandeel neemt dus ook toe.

Er waren veel diverse partijen aanwezig zoals vertegenwoordigers van de Belastingdienst en Kamer van Koophandel. Het overgrote deel bestond uit andere ondernemers welke een stand hadden gehuurd. De soorten ondernemers waren erg verschillend, van adviseurs tot ontwerpers tot uitzendbureaus. FlexStagiair is met veel van deze partijen het gesprek aangegaan, wat leidde tot zeer interessante gesprekken en contacten. Hierbij zijn veel visitekaartjes verzameld voor vervolggesprekken over verdere samenwerkingen tussen FlexStagiair en deze organisaties.

Geïnterviewd voor het Haags Ondernemershuis

Ongeveer een uur later werden Muhammed en Eline van de FlexStagiair benaderd door de cameraman van het Haags Ondernemershuis met het verzoek om een kort interview te houden. Hierbij kwamen zaken zoals de flexibele arbeidsmarkt en het flexibiliserende onderwijs aan bod. Dit interview komt waarschijnlijk binnenkort online via het Haags Ondernemershuis (wij zullen hem dan ook uiteraard delen!)

De arbeidsmarkt wordt steeds flexibeler: om hier goed op voorbereid te zijn, zijn flexibele stages onmisbaar!

Terugblikkend, het is een geslaagde dag geweest waarbij het ondernemerschap centraal stond. De betrokkenen waren voornamelijk ook ondernemers, wat leidde tot interessante gesprekken en contacten. Leerzaam en inspirerend!

Ook met ons verder praten over een samenwerking? Neem dan contact op via info@handymobile.nl of neem een kijkje op deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *