De stage in het kort

FlexStagiair, een sociale onderneming/start-up in Den Haag, zoekt een business development stagiair om onze groeiambitie te realiseren!

Opleidingsniveau HBO/WO
Functiegroep Small Business, Bedrijfskunde
Sector Sociale onderneming / start-up / zakelijke dienstverlening
Locatie Den Haag
Aantal dagen per week 3-5 dag p/w
Stageduur Vanaf september 2017 (of eerder, wanneer mogelijk), 3-5 maanden
Stagevergoeding In overleg

projectenlab-wint-met-flexstagiair-plan-de-ddd-award

FlexStagiair heeft momenteel twee vacatures voor stages vanaf september 2017: één op het gebied van business development (hieronder beschreven) en één op het gebied van (online) marketing & communicatie (hier te vinden).

Stageomschrijving

Wil jij bouwen aan een nieuwe start-up in Den Haag en in de praktijk leren hoe het is om een nieuw bedrijf te ontwikkelen en in de markt te zetten? Met FlexStagiair bieden we een nieuw concept aan dat studenten makkelijker stage laat lopen bij ondernemers & start-ups. We hebben met dit concept de DDD Award 2016 in Den Haag gewonnen. 2017 is een belangrijk jaar om deze nieuwe onderneming goed door te ontwikkelen. Met deze stage leer je alle aspecten van ondernemerschap kennen en werk je mee aan een gave nieuwe start-up. Deze vacature richt zich in het bijzonder op business development: hoe kan FlexStagiair verder groeien in Den Haag en daarbuiten? Onderdeel van de opdracht is het opstellen van een aanpak en verdienmodel voor uitbreiding naar andere steden en/of andere doelgroepen.

Wie we zoeken

  • een 3e of 4e jaars student met affiniteit met ondernemerschap en sociaal ondernemen
  • iemand die ervaring op wil doen bij het (door-)ontwikkelen van een nieuw business concept en hoe je dit in de markt zet
  • iemand met kennis van verdienmodellen en marketing
  • iemand die het leuk vindt om veel verschillende taken op te pakken, zelfstandig kan werken en met een proactieve houding.

Wat we bieden

  • uitdagende opdracht waarbij je werkt aan de verdere groei van FlexStagiair
  • onderdeel zijn van een kleine start-up, waar je werk direct bijdraagt aan het succes van de onderneming
  • bruisende werkomgeving in het centrum van Den Haag.
  • bij een groep van acht zelfstandige ondernemers, met verschillende disciplines zodat je ook andere vormen van ondernemerschap leert kennen
  • veel vrijheid & verantwoordelijkheid in je werk, maar ook begeleiding wanneer je dit vraagt of het nodig hebt om er een succesvolle stage van te maken

Wie zijn de ondernemers?

FlexStagiair is een nieuwe onderneming, ontwikkeld door de ondernemers van het ProjectenLab, een informeel ondernemerscollectief van 8 ondernemers.

Interesse?

Past deze vacature bij jouw stagewens? Mail ons je cv en een motivatie op mathilde@flexstagiair.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Wil je eerst nog wat meer weten? Dat kan ook per mail of bel met Mathilde Teuben op 06-21567641.

Ben je op zoek naar een ander type stage? Dan kun je hier de andere stagevacatures vinden.