De stage in het kort

Wij zijn op zoek naar ambitieuze studenten die interesse hebben in een communicatie stage waarbij je veel leert over ondernemerschap!

Opleidingsniveau HBO/WO
Functiegroep Communicatie
Sector nvt
Locatie Den Haag
Aantal dagen per week 3-5 dagen per week
Stageduur 3-6 maanden
Stagevergoeding In overleg, minimaal €250

Stageomschrijving

We bieden uitdagende stageplekken aan bij zelfstandig ondernemers en startups. Hiervoor zoeken wij ambitieuze communicatie studenten die niet alleen creatief zijn, weten hoe ze een doelgroep moeten bereiken en een pakkende tekst kunnen schrijven, maar ook zelfstandig zijn en vol ideeën zitten. De opdrachten variëren van het ontwikkelen van een ijzersterke communicatiestrategie, het opzetten van een inspirerende campagne tot het maken van een compleet online communicatieplan en het plannen en organiseren van bijzondere events.

Wie we zoeken?

Je gaat voor twee of meer ondernemers aan de slag, waardoor je in één stage bij meerdere ondernemers binnen kunt kijken en direct aan de slag kunt met praktische vraagstukken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en wordt uitgedaagd om zelf met oplossingen te komen. Je communicatie- en planningsvaardigheden worden aangesproken wanneer je aan meerdere projecten werkt. Dit is ook hoe je je werk later voor je ziet; misschien zijn deze bedrijven wel jouw toekomstige klanten! Hoe kun je dat beter ervaren dan bij een zelfstandig ondernemer of startup stage te lopen!

FlexStagiair biedt je begeleiding wanneer dit nodig is. Wij zullen je aan interessante bedrijven voorstellen en ondersteunen de koppeling tussen jou en de ondernemers.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV naar stage@flexstagiair.nl en vertel ons wie je bent en wat je graag zou willen doen. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Wil je eerst nog wat meer weten? Dat kan ook per mail of bel met Tineke op 06-30095192.

Ben je op zoek naar een ander type stage? Dan kun je hier de andere stagevacatures vinden.