Boeiende marketing stage voor student met affiniteit met luxe en internationale context.

Opleidingsniveau HBO
Functiegroep Business development / Marketing
Sector Retail (internationaal)
Locatie Voorschoten
Aantal dagen per week 2-3 dagen per week
Stageduur In overleg, start zo snel mogelijk
Stagevergoeding € 150 p/mnd, gebaseerd op 3 dagen per week

 

 

 Afbeeldingsresultaat voor insideoutluxury

Stageomschrijving

Wat biedt de stage?

Deze stage richt zich op de verdere commerciële uitbouw van InsideOutLuxury: een lokale speler die wereldwijd de distributie verzorgd voor o.a. ‘Royal blue collection’. Je wordt uitgedaagd om een Customer Relationship Management plan te ontwikkelen, uit te werken en het aangeschafte CRM-systeem zo in te richten dat de verschillende klantsegmenten goed benaderd en bediend worden.

Wie zoeken we?

Een handige, zelfstandig werkende student die affiniteit heeft met het opbouwen van klantrelatie aanpak en systeem. Lijkt je het uitdagend om de verkoop van luxe cadeauartikelen mogelijk te maken bij grote distributiepartners zoals luchthavens en airlines? Altijd al een keer een luxe beurs willen bezoeken? Dan is dit je kans!

InsideOutLuxury zoekt een student International Business of Small Business & Retail Management. Een vergelijkbare bedrijfseconomische studie kan ook interessant zijn. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Je houdt van aanpakken en bent niet bang om aan de slag te gaan met de inrichting van CRM-software.

Wie zijn de ondernemers?

Deze stageplaats wordt aangeboden door InsideOutLuxury, te Voorschoten:

Interesse?

Past deze vacature bij jouw stage wens? Mail ons jouw cv en een motivatie op ties@flexstagiair.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.
Wil je eerst nog wat meer weten? Dat kan ook per mail of bel met Ties Rijkers  op 06-14447850.