Leerzame en dynamische stage op het raakvlak van duurzaamheid & sociaal ondernemerschap, met een nadruk op online marketing.

 

Opleidingsniveau HBO / WO
Functiegroep Communicatie, (Online) Marketing, CMV, Leisure management, Retail management
Sector Sociaal ondernemen & duurzaamheid
Locatie Den Haag
Aantal dagen per week 5 dagen per week
Stageduur In overleg (minimaal 3 maanden), start zo snel mogelijk of uiterlijk per september
Stagevergoeding € 250 p/mnd

 

 

Stageomschrijving


Wat biedt de stage?

De stage biedt kans om bij drie organisaties bij te dragen aan het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en zo praktijkervaring op te doen bij het ontwikkelen & uitvoeren van marketingcommunicatieplannen. De organisaties werken alle drie op het raakvlak van duurzaamheid en sociaal ondernemerschap, maar hebben hier elk een eigen focus binnen: duurzame mobiliteit, duurzaam consumentengedrag of stimuleren van sociaal ondernemerschap. Naast de focus op marketing en communicatie bevat de stage diverse werkzaamheden zoals het ondersteunen van eventmanagement en conceptontwikkeling.   

Wie zoeken we?

Een proactieve, zelfstandige en ondernemende student, die eigen initiatief toont en zich thuis voelt in een sociale en creatieve werkomgeving. Gevoel voor taal en kennis van inzet social media is een pre. Ook affiniteit met duurzaamheid is gewenst.

Wie zijn de ondernemers?

Deze stageplaats wordt aangeboden door:

Solar Skelter: een initiatief dat een elektrische vierwieler op zonne-energie met trapondersteuning ontwikkelt, om op deze manier bij te dragen aan duurzame mobiliteit in Den Haag.

Just Common People: een sociale onderneming in Den Haag dat deel uitmaakt van de New World Campus. Wij zijn een ondernemerscoöperatie met sociale innovatie als uitgangspunt.

EerlijkWinkelen: heeft als doel consumenten de weg te wijzen naar winkels die fairtrade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Dit doet de stichting door een website en app die winkels met eerlijke producten zichtbaar en makkelijk te vinden maakt.

Interesse?

Past deze vacature bij jouw stage wens? Mail ons jouw cv en een motivatie op mathilde@flexstagiair.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Wil je eerst nog wat meer weten? Dat kan ook per mail of bel met Mathilde Teuben op 06-21567641.

Ben je op zoek naar een ander type stage? Dan kun je hier de andere stagevacatures vinden.