De stage in het kort

Met deze stage zit je midden in de muziek- en evenementenbranche en werk je aan het verbeteren van de marktpositie van dit bedrijf.

Opleidingsniveau HBO
Functiegroep Marketing/Communicatie/Sales
Sector Entertainment / evenementen
Locatie Den Haag
Aantal dagen per week 3 dag p/w
Stageduur Vanaf september 2017, 3 maanden (in overleg)
Stagevergoeding In overleg

Stageomschrijving

Hoe zet je een onderneming of evenement goed in de markt? Deze stage, geschikt voor 2e of 3e-jaars HBO studenten, geeft je de gelegenheid om voor een ondernemer in de muziekproductie en evenementenorganisatie aan de slag te gaan met het beter positioneren van zijn bedrijf. Marktonderzoek en ontwikkeling en uitvoering van een marketingplan horen bij je werkzaamheden.

Gedurende de stage maak je een plan voor de marketing/sales voor alle verschillende onderdelen van Vree Productions, maar ook het uitvoeren van het plan hoort bij de taken. Je zult in contact komen met de klanten en kunt direct resultaat zien. Je helpt ook mee met losse werkzaamheden die opkomen tijdens de stage. Je leert hoe je online kanalen effectief kunt inzetten voor succesvol laten groeien van een onderneming. Daarnaast geeft de stage je een blik op het ondernemen in de muziek- & evenementenbranche.

Wie zoeken we?

Voor deze stageplek zoeken we een student die:
– van aanpakken weet
– tijdens zijn/haar stage meer ervaring wil opdoen in de muziek- en evenementenbranche
– affiniteit heeft met (dance) muziek, licht, geluid & DJ-ing
– niet bang is om de telefoon op te pakken en klanten te bellen
– het leuk vindt om evenementen te organiseren en te plannen
– kennis heeft van social media en online marketing. Je bent bijvoorbeeld bekend met WordPress,
Google ads, Facebook ads, SEO, Photoshop
– zelfstandig kan werken en initiatiefrijk is

Wie is de ondernemer?

Vree Productions is een eenmanszaak en richt zich op verschillende werkzaamheden rond geluid, licht en muziek: het verzorgen van een ‘Drive-in- show’ (Licht, Geluid & DJ’s), evenementen organiseren, muziek producties, lessen, workshops en DJ-ing. Een veelzijdig bedrijf dat nog vele kanten op kan. De vele disciplines worden reeds ingezet voor de totaal omzet van het bedrijf. Er liggen nog kansen in marketing, positionering en sales van de individuele onderdelen.

Interesse?

Past deze vacature bij jouw stagewens? Mail dan je cv en motivatie naar tineke@flexstagiair.nl. Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Wil je eerst nog wat meer weten? Dat kan ook per mail of bel met Tineke op 06-30095192.

Ben je op zoek naar een ander type stage? Dan kun je hier de andere stagevacatures vinden.