Kun jij het eerste 3D geprinte gebouw met zero footprint viral laten gaan? Een consortium van 6 bedrijven realiseert in Teuge (Apeldoorn) het eerste 3D geprinte gebouw met een zero footprint.

Opleidingsniveau WO/HBO
Functiegroep Marketing/Communicatie
Sector Bouw / 3D printen
Locatie Den Haag/ Apeldoorn / Alkmaar regio
Aantal dagen per week 3-5 (In overleg)
Stageduur 3- 6 maanden (in overleg)
Stagevergoeding In overleg

 

 

 slaapfabriek-3d-printen-gebouw

Stageomschrijving

Een consortium van 6 bedrijven realiseert in Teuge (Apeldoorn) het eerste 3D geprinte gebouw met een zero footprint. Het eerste?  Tot nu toe zijn alle 3dPrint projecten experimentele settings. Dit pand wordt écht gebruikt en moet dus ook voldoen aan alle regels en vergunningseisen.

Dit is een heel bijzonder traject, wat veel aandacht verdient. Dit project willen we graag online en op social media een daverend succes maken om dit verhaal te delen met de wereld. En daar hebben we jou voor nodig!

Wat biedt de stage?

  • Kans om zelfstandig een online /social media campagne te bedenken, ontwerpen en uit te voeren
  • Meelopen in een uniek ‘disruptive project’ dat veel aandacht krijgt in de media
  • Kijkje in de keuken bij een diverse groep ondernemers: opdrachtgever, media-experts, consultants, architecten, noem maar op

Wie zoeken we?

  • We zoeken een student die affiniteit heeft met ‘disruptive change’. En nog veel belangrijker, een student die een wizard is met facebook, twitter, LinkedIn.
  • Je moet het leuk vinden om samen te werken met een diverse groep ondernemers
  • Je moet zin hebben om het online communicatieplan te schrijven en ook uit te voeren. Dus een achtergrond in marketing/communicatie klinkt logisch, maar is niet verplicht
  • Je kunt werken vanuit Den Haag en/of Alkmaar. En af toe bereid zijn te willen reizen naar Apeldoorn.

Wie zijn de ondernemers?

We realiseren dit pand met een klein team van grote en kleine ondernemers, in opdracht van “De Slaapfabriek” in Teuge. Naast de opdrachtgever is er een architect betrokken, een 3D printer van beton, een aannemer, installatiebedrijf,  en een mediabedrijf. Maar belangrijkste aanspreekpunt voor nu is Revelating: een consultancy bedrijf op gebied van disruptive change vraagstukken.

Interesse?

Past deze vacature bij jouw stagewens? Mail ons jouw cv en een motivatie op mathilde@flexstagiair.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Wil je eerst nog wat meer weten? Dat kan ook per mail of bel naar Mathilde Teuben op 06-21567641.