We zijn van februari tot juni 2017 op zoek naar een stagiair voor onze start-up in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Wij zijn een bedrijf aan het vormen om ondernemers en organisaties te helpen om van idee naar product en markt te komen in 6 stappen.

Opleidingsniveau HBO
Functiegroep Advies en implementatie
Sector start-up
Locatie randstad
Aantal dagen per week 4
Stageduur 5/6 maanden
Stagevergoeding Geen, wel de kans om bij groei van de start-up je tijdsinvestering dubbel en dwars terug te verdienen.

 

 

 sixwaypoints-the-startup-game

Stageomschrijving

We zijn van februari tot juni op zoek naar een stagiair voor onze start-up in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. De meeste werkzaamheden zullen in Den Haag plaatsvinden.

Met 4 ondernemers met een achtergrond bij grote bedrijven en overheidsorganisaties zijn wij een bedrijf aan het vormen om ondernemers en organisaties te helpen om van idee naar product en markt te komen in 6 stappen. Anderhalf jaar geleden zijn we begonnen met de eerste ideeën op papier te zetten en afgelopen jaar hebben we de eerste stappen op de markt gezet. Na de eerste successen bij onder andere Starters4Communities, Rabobank en Dutch Portfolio gaan we de volgende stappen zetten in de vorming van het bedrijf. Een stagiair kan een bijdrage leveren aan het vormen van een leuk, nieuw en innovatief bedrijf. We komen graag met hen in gesprek over het takenpakket. Wij denken bijvoorbeeld aan:

– Onderzoek doen naar potentiële markten en bijpassende proposities

– Strategie bedenken en onderhouden van de eigen communicatie kanalen

– Actief bijdragen aan het werven van nieuwe klanten en organiseren van events

Wat biedt de stage?

Een leuke plek bij een start-up die volop in ontwikkeling is en een kans om de vorming van de start-up mede vorm te geven.

Wie zoeken we?

We zoeken een ondernemende student die proactief kan handelen en kansen pakt.

Wie zijn de ondernemers?

Niels Sipkema

Gerard Drost

Bjorn Uyens

Johannes van den Eerenbeemt

Interesse?

Past deze vacature bij jouw stagewens? Mail ons jouw cv en een motivatie op mathilde@flexstagiair.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Wil je eerst nog wat meer weten? Dat kan ook per mail of bel naar Mathilde Teuben op 06-21567641.