De stage in het kort

Voor een nieuwe service waarmee toeristen Den Haag nog beter kunnen beleven zijn we op zoek naar een stagiair die mee wil werken aan deze start-up.

Opleidingsniveau HBO/WO
Functiegroep Toerisme, Small Business, Bedrijfskunde
Sector Start-up / toerisme
Locatie Den Haag
Aantal dagen per week 2 dag p/w
Stageduur Vanaf september 2017, 3-6 maanden
Stagevergoeding In overleg

Stageomschrijving

Voor een nieuwe service waarmee toeristen Den Haag nog beter kunnen beleven ben ik op zoek naar een stagiair die mee wil werken aan deze start-up. One Day The Hague biedt een complete planning aan voor toeristen die Den Haag in één dag willen beleven. Aan de ene kant betekent dit dat er veel contact is met toeristen en dus eventuele klanten, aan de andere kant werk je samen met de leukste museums, restaurants en organisaties in Den Haag. Dus als het je leuk lijkt om de hele dag te kletsen, te werken aan promotie en het bijhouden van social media, meld je dan nu aan om binnenkort langs te komen om te bekijken of we goed samen kunnen werken.

We zoeken iemand die

  • Goed Engels kan spreken en schrijven
  • Veel kennis van Den Haag heeft
  • Social media skills bezit
  • Graag met mensen in contact wil zijn
  • Ervaring in de hospitality of toerisme branche heeft (pré)

One Day The Hague wordt ondersteund door de gemeente Den Haag en binnenkort zullen we beginnen met een traject bij de World Start-up Factory waar jij natuurlijk ook onwijs veel van kunt leren. Door het contact met verschillende mentors bij de gemeente leer je gelijk hoe zij werken en bouw je veel ervaring op in de groei van een nieuw bedrijf. Daarnaast leer ik je natuurlijk al mijn marketing en sales skills en gaan we samen aan de slag met het verwelkomen van zoveel mogelijk toeristen in Den Haag. Des te meer toffe ideeën jij inbrengt, des te beter.

Interesse?

Past deze vacature bij jouw stagewens? Mail dan je cv en motivatie naar tineke@flexstagiair.nl. Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Wil je eerst nog wat meer weten? Dat kan ook per mail of bel met Tineke op 06-30095192.

Ben je op zoek naar een ander type stage? Dan kun je hier de andere stagevacatures vinden.