Mu1

Toch maar niet alleen koffie zetten en printen?

Einde van mijn stageperiode…..

De 12 weken zijn inmiddels voorbij en het is alweer het einde van mijn stageperiode. Het is toch anders verlopen dan dat ik in mijn eerste blog suggereerde, dus toch maar niet alleen koffie zetten en printen. Hoogste tijd voor een terugblik op mijn stageperiode 🙂

Mijn werkzaamheden

Zoals van te voren vastgesteld was, heb ik me bezig gehouden met het opstellen van een marketingcommunicatieplan richting studenten. Ik heb onderzoek gedaan naar hoe en wanneer de FlexStagiair studenten het beste kan bereiken. Hiervoor heb ik bijvoorbeeld een online enquĂȘte uitgevoerd en deze verspreid in mijn netwerk. Met de resultaten die ik hieruit heb verkregen, heb ik nieuwe en waardevolle inzichten kunnen opdoen.

Hiernaast heb ik me bezig gehouden met de sociale media kanalen van de FlexStagiair en met de blogs voor op de website. Ik heb geprobeerd om er wat leven in te blazen door wekelijks relevante posts te plaatsen op alle kanalen aan de hand van Hootsuite, een handige tool voor het tegelijkertijd beheren van de sociale media kanalen.

Binnenkort komt er een leuke weggeefactie in samenwerking met Study Buddy, dus hou onze sociale media kanalen in de gaten!

Ook heb ik ervoor gezorgd dat er elke week een blog online stond. Aan de hand van een planning en lijstje van relevante onderwerpen die we samen opgesteld hebben, is iedereen aan de beurt gekomen om een blog te schrijven. Dit is leuk om te delen voor op de sociale media kanalen maar ook goed voor de zoekresultaten op Google. Evenals heb ik door middel van het plaatsen van stagevacatures gezorgd voor goede content op de website. Ieder vacature is opgesteld naar de eisen van de opdrachtgever, maar hebben allemaal een identiek uitstraling gekregen voor een simpele en vertrouwde navigatie op de website van FlexStagiair.

Voor school moet er uiteraard ook het een en ander gedaan worden
(helaas?). Zo nu en dan heb ik me bezig gehouden met het schrijven van mijn competentieontwikkeling en opstellen van mijn PGO ( in ieder geval een poging toe gedaan…..XD)

Mijn doelen & ervaringen

Ik heb mezelf op diverse punten zeker weten te ontwikkelen. Aan de hand van een weekplanning, die we elke week samen met Mathilde hebben geëvalueerd en bijgewerkt, is het me gelukt om planmatig te werk te gaan.

Ook heb ik voor het eerst in mijn leven een notitieboekje gekocht en daadwerkelijk gebruikt! Wat een verademing
..

Ik heb een leuke ervaring opgedaan bij FlexStagiair als mijn eerste stage. Een vernieuwend en innovatief sociale onderneming waar genoeg te doen is. Zo heb ik dus ook veel diversiteit gehad qua taken en van veel dingen tegelijkertijd wat van mogen leren. Hopelijk zal ik in de toekomst baat hebben bij de zelfstandigheid en discipline die ik bij de flexibele FlexStagiair heb opgedaan 😉

Om eerlijk te zijn: hetgeen waar ik mezelf het meest in heb ontwikkeld? Met verre voorsprong is dat tafeltennissen!

Iets voor jou? Een flexibele stage!

FlexStagiair bereidt je voor op de veranderende arbeidsmarkt. Lijkt het jou ook interessant om bij een (of meerdere) ondernemers stage te lopen om jouw ondernemersvaardigheden te ontdekken of verder te ontwikkelen? Neem dan op je gemak een kijkje naar de stagevacatures!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *